Napozó tej (SPF 30) - Body Milk (SPF 30)


Idén nyáron ez a magas fokú védelmet nyújtó testápoló fogja Önnek az intenzív védelem leggyengédebb érzetét biztosítani!

A könnyen felvihető és gyorsan felszívódó fényvédő testápolók minden bőrtípus számára védelmet nyújtanak. Könnyű szerkezetének köszönhetően ez a fényvédő testápoló is igen gyorsan beissza magát a bőrbe. Megvédi a bőrt a káros UVA, UVB és UVC-sugaraktól. Nem tartalmaz adalékanyagokat, vagy mesterséges aromákat, szűrőket. A termék segít megelőzni a szabad gyökök káros hatásait és lelassítja a bőr öregedési folyamatot.

Kizárólag természetes, ásványi eredetű hatóanyagokat tartalmaz, melyek megelőzik a bőr kipirosodását, leégését és a szeplők megjelenését. Minden bőrtípus esetén alkalmazható. Eme természetes anyagokban gazdag terméknek most csak néhány összetevőjét emeljük ki: levendula-kivonat, olívaolaj, méhviasz, répaolaj, levendulaolaj, pantenol, bioflavonoid, béta-karotin, E-vitamin, provitamin A, B1, B2, narancsolaj…

A Hemel Sun Care Fényvédő testápolót napozás előtt fél órával, kis adagban, finom, körkörös mozdulatokkal javasolt felvinni a bőrre. Ezt ajánlatos napjában többször megismételni, főképp úszás után, illetve ha törölközővel eltávolítottuk akrémet.

Egyéb napozási tippek: A terméket száraz bőrre, a napozást megelőzőenfél órával vigyük fel (megközelítőleg ennyi időre van szüksége a krémnek, hogy a védelmet biztosító szűrőréteg kialakuljon a bőrön)!

A termék használata előtt ne vigyen fel a mindennapokban használatos kozmetikumokat bőrére, mert ezzel semlegesítheti a termék hatékonyságát. Ne feledje, hogy a nedves bőr sokkal érzékenyebb a napsugarakra, így akár negyedannyi idő alatt is leéghet. Ennek elkerülése érdekében fürdés után mindig rögtön törölközzön meg és ismételten kenje be magát!

Nincsenek megjegyzések: